• POWERPOINT 2010

    TRIGO ARANDA, VICENTE Y CONDE MARTIN, AURORA ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441527720 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    PowerPoint es el líder indiscutible del software de diseño de presentaciones electrónicas. Su dominio en este campo es tan grande que se ha convertido prácticamente en un sinónimo de presentación, y así, resulta habitual escuchar expresiones del tipo: " tengo que diseñar un powerpoint " ...
    Dimensions: 210 x 125 x 17 cm Pes: 335 gr
    Sense estoc
    15,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2772-0
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : TRIGO ARANDA, VICENTE Y CONDE MARTIN, AURORA
    • Nº d pàgines : 320
    • Col·lecció : GUIA PRACTICA
    PowerPoint es el líder indiscutible del software de diseño de presentaciones electrónicas. Su dominio en este campo es tan grande que se ha convertido prácticamente en un sinónimo de presentación, y así, resulta habitual escuchar expresiones del tipo: " tengo que diseñar un powerpoint " o " me he descargado un powerpoint de Internet " .

    PowerPoint 2010 es la última versión de este popular programa. Incorpora múltiples e interesantes novedades, donde destacan el alojamiento gratuito de las presentaciones en Internet para compartirlas con otros usuarios, la posibilidad de difundir las presentaciones a través de Internet para una audiencia remota y la inserción de archivos de audio y vídeo en las diapositivas.

    Este libro es una excelente oportunidad para acometer el estudio del programa. Es claro, didáctico y está escrito en un leguaje ameno al alcance de todo tipo de usuarios. Podrá diseñar y publicar presentaciones electrónicas con calidad profesional.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades