• LA MAMA MUU I ELS LLIBRES / LA MAMA MUU I EL TOBOGAN ( PACK )

    WIESLANDER, JUJJA/NORDQUIST, SVEN MAEVA Ref. 9788415893981 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La Mamá Muu i els llibresLa Mama Muu és una vaca molt especial. Sí, menjar herba està bé, però també vol aprendre a enfilar-se als arbres, anar en bicicleta, patinar, construiruna casa dalt d&rsquo eurosun arbre... I, sobretot, vol aprendrea llegir. El Corb, el seu millor amic, pensa, com tu, que...
    Ancho: 290 cm Largo: 220 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    9,90 €
  • Descripció

    La Mamá Muu i els llibresLa Mama Muu és una vaca molt especial. Sí, menjar herba està bé, però també vol aprendre a enfilar-se als arbres, anar en bicicleta, patinar, construiruna casa dalt d&rsquo eurosun arbre... I, sobretot, vol aprendrea llegir. El Corb, el seu millor amic, pensa, com tu, que és molt estrany que una vaca no s&rsquo eurosadoni que és una vaca, i que les vaques no llegeixen, ni patinen, ni es deixen anar lliscant pel tobogan. Però la Mama Muu és una vaca tossuda com n&rsquo euroshi ha poques i, en aquesta ocasió, gràcies a la seva amiga Lina, descobrirà els secrets meravellosos de la biblioteca.La Mama Muu i el toboganLa Mama Muu i el seu amic Corb tornen a sercompanys d&rsquo eurosaventura. En aquesta ocasió, la curiosa i intrèpida Mama Muu vol llançar-se pel tobogan del llac, com ha vist fer als nens. Malgrat tots els obstacles i les advertències del Corb, la Mama Muu aconsegueix sortir-se ambla seva. Però al final haurà de demanar ajudaal seu amic fidel perquè els nens puguin seguir jugant, que, al capdavall, és el més important.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades