• TU PERSONAL SHOPPER

    ANTIC, ANA ESPASA-CALPE Ref. 9788467037265 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
     ¿TE GUSTARÍA SABER LOS SECRETOS DE LAS CELEBRITIES PARA ESTAR SIEMPRE PERFECTA?¿Quieres aprender a elegir el look apropiado para una boda, un bautizo, una entrevista de trabajo o un cóctel? Si quieres conocer los trucos para lucir siempre impecable, este es tu libro.Con Tu personal shopper aprender...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 266 gr
    Sense estoc
    16,90 €
  • Descripció

     ¿TE GUSTARÍA SABER LOS SECRETOS DE LAS CELEBRITIES PARA ESTAR SIEMPRE PERFECTA?

    ¿Quieres aprender a elegir el look apropiado para una boda, un bautizo, una entrevista de trabajo o un cóctel? Si quieres conocer los trucos para lucir siempre impecable, este es tu libro.

    Con Tu personal shopper aprenderás a sacar el mejor partido a tu cuerpo, a seleccionar las prendas más adecuadas a tus medidas y el complemento perfecto en cada estilismo que luzcas. Encontrarás las claves para adelantarte a las tendencias y mezclar estilos de forma inteligente y original. Renovar tu fondo de armario y elegir lo que mejor te sienta sin gastar mucho dinero no tendrá ningún secreto para ti. Ana Antic, tu personal shopper, es una de las mejores estilistas de este país y asesora a muchos de los iconos referentes de la moda (modelos, actrices y periodistas), como Sara Carbonero, Íker Casillas, Feliciano López o Kylie Minogue

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades