Junil a les terres dels bàrbars de Joan-Lluís Lluís

25/08/2021
  • "Una vegada hi havia un home que menyspreava la seva filla", així comença "Junil a les terres dels bàrbars", la nova novel·la de Joan-Lluís Lluís. Ubicada temporalment als inicis del primer mil·lenni de l'era cristiana. Una gran història d'aventures centrada en el personatge de la Junil i els seus companys en un viatge alliberador per a tots ells, de descoberta i recerca. De fugida primer de l'imperi per anar a les terres dels alans, i de com, a mesura que l'aventura s'alimenta gràcies a un desplegament narratiu extraordinari, és l'experiència del viatge que captiva al lector i el manté expectant i delerós per conèixer el desenllaç dels protagonistes.

    Un viatge que farà créixer als personatges allunyant-los de les pors atàviques i les presents. Durant el qual qüestionaran als déus i les religions, el poder i els seus efectes quan priva del que és essencial a les persones i sobretot com, a cada capítol, es manifesten més lliures i reforçats en la diversitat d'un grup que completa les mancances que cadascun pateix i manifesta de forma desinhibida.

    En aquesta història de supervivència Lluís ret un homenatge al fet d'accedir al coneixement, a través de la transmissió oral de fets, creences i aventures; mitjançant l'accés per primera vegada a altres llengües desconegudes pels protagonistes; experimentant el primer contacte amb l'escriptura i a la possibilitat d'interpretar i comunicar-se a través de símbols; convertint un poema en guia d'aquest extraordinari viatge. Tot, amb una narrativa rica en paraules i conceptes, àgil en la lectura, amb tempos calculats en mestressa que fan de "Junil a les terres dels bàrbars" una lectura plaent, emocionada, divertida i empàtica amb els personatges.

    Una lectura que ens posa a l'abast Club editor, del tot i per a tots més que aconsellable.

    Joan-Lluí Lluís (Perpinyà, 29 de juny de 1963), novel·lista, poeta, traductor, assagista i columnista català. També ha escrit Els ulls de sorra (1993), El dia de l'ós (2005), Aiguafang (2009), Cròniques d'un déu coix (2014), El navegant (2016), Jo sóc aquell que va matar Franco (2018), Els invisibles (2020). Ha traduït L'arrencacors de Boris Vian i El llibre dels finals de Joan Bodon. Com a poeta el volum Salives i també és autor d'unes quantes cançons.

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades