Canalles, "Històries verídiques sobre estafadors, assassins, rebels i malfactors" de Patrick Radden Keeffe

01/08/2023
  • A Canalles "Històries verídiques sobre estafadors, assassins, rebels i malfactors", Patrick Radden Keefe posa a l'abast dels lectors 12 històries que tenen en comú el fet que els seus protagonistes siguin persones que viuen en els espais més ombrívols que la nostra societat genera i dels que es nodreix a pesar de les normes i l'statu quo imperant. Convivint, fins i tot participant, amb la foscor difosa que impregnen en el dia a dia del món.

    Com ja ho va fer a les seves dues obres anteriors, NO DIGUIS RES i a l'IMPERI DEL DOLOR, l'autor ens mostra el seu virtuosisme narratiu a través d'un treball d'investigació periodística escrupolós i exigent, que requereix de l'autor un contacte proper i honest amb els protagonistes i les seves històries, motivacions i desajustos vitals, però, al mateix temps, sense perdre de vista el sentit del seu treball que no és altre que aproximar-nos, amb objectivitat periodística, a l'essència del mal, del poder, del crim, de la corrupció i també als mecanismes i persones que de forma obstinada i convençuda han decidit enfrontar-s'hi.

    La perfecció constructiva de cada relat ens aboca a una lectura intensa i absorbent i a la necessitat de desentranyar la intriga subjacent en cada història.

    A Canalles, ens aproximem a personatges com al Chapo Guzman, la captura del narcotraficant més cèlebre del món; Donald Trump, i de com en un període de deu anys passa de la fallida econòmica a seure a la cadira de la Casa Blanca; Hervé Falcini, el tècnic informàtic que va posar al descobert els secrets més foscos d'un banc suís; Munzir al-Kassar, un traficant d'armes esmunyedís; Beny Steinmetz, com aconsegueix un multimilionari israelià apoderar-se d'un dels tresors més preuats de l'Àfrica, entre altres personatges investigats per Keefe entre els  anys 2007 a 2019.

    Patrick Radden Keefe (Dorchester, Massachusetts, 1976) és periodista d'investigació i redactor de The New Yorker.

    Canalles, “Històries verídiques sobre estafadors, assassins, rebels i malfactors”, ha estat traduït al català per Ricard Gil (Barcelona, 1965) i publicat per Edicions del Periscopi.

     

     

     

     

Cercar

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Vols estar al dia de totes les activitats que t'oferim?

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades